ludovico.be|reizen
ludovico.be|index
l u d o v i c o . b e      r e i z e n  


klik op een foto om een reis te beginnen
 
           
      Recentste Zuid-India 2023
            
SiciliŽ 2023             
Parijs 2024
ludovico.be/antwerpen
ludovico.be/reizen
ludovico.be/natuurludovico.be/fotografie

Ga naar Zuid-India
Ga naar Zuid-India
Ga naar Zuid-India

 
Belgie

 
Europa

 
Rusland

Ga naar reizen in BelgiŽ
Ga naar
        reizen/Europa
Ga naar
        reizen/Rusland

 
Midden-Oosten


 
Amerika

 
AziŽ

Ga naar reizen/Midden-Oosten

Ga naar reizen/Amerika

Ga
             naar reizen/AziŽ


 


 


 Hopelijk inspireren deze reportages ook u om eens een stapje buiten dit regenachtige land/continent te zetten - maar dan liefst niet om weer eens te liggen kreeftbakken aan het zwembad van een luxueus Duits of Frans hotel aan een wildvreemde kust waar eerst de inboorlingen met de bijbel en globalisering zijn weggejaagd, of om, een warm biertje binnen handbereik, te liggen puffen onder de gonzende warmte in een buitenlands binnenland onder de nieuwste authentieke pannendaken waar men (in plaats van Italiaans of Frans) alleen nog Hollands of Duits spreekt, of om stomverveeld als een aap in de zoo te genieten van het nietsdoen onder een roestige palmboom die toch maar wacht op het geschikte ogenblik om z'n kokosnoot hardhandig op u te laten inslaan.

Ook skivakanties vindt u hier niet (te koud), geen tropische stranden (te warm), geen bergen (te hoog), geen diepzeeduiken (te diep), geen watervallen (te snel), geen wildparken (te traag) of andere absurde natuurfenomenen die u trouwens in elke toeristisch tijdschrift vindt, maar dan veel goedkoper en veel beter gefotografeerd dan in u in werkelijkheid kunt zien.

Wat u hier vindt zijn reizen naar de echte landschappen en al dan niet sympathieke volkeren en naar bij ons minder bekende aspecten van de menselijke soort, en hoe die in andere culturen ook een plaats in de wereld hebben gevonden: reizen om een beetje meer als wereldburger terug te keren.

Veel kijkplezier! Laat u niet ontmoedigen! Lang leve het vakantiegeld!

Deze website bevat foto's van reizen in BelgiŽ, naar Duitsland (o.a. Berlijn), Frankrijk (o.a. Parijs), Engeland (o.a. Londen), Nederland (Amsterdam), ItaliŽ, Portugal, Griekenland, Polen, Praag, HongarijŽ (Budapest), Wenen, ScandinaviŽ (Denemarken, Noorwegen, Zweden), TurkijŽ, Marokko, China, Japan, Indochina (Vietnam, Laos, Cambodia), Thailand, Myanmar, IndiŽ, Iran, SyriŽ, JordaniŽ, Libanon, Mexico,...

alle foto's © ludovico.be, Antwerpen
Laatst gewijzigd: 25/10/2020

meer albums op 
foto.ludovico.be | flickr | 500px | blurb
instagram.com/ludovicobe 

website gemaakt met Seamonkey Composer & JAlbum